Acend

Flere kunder? Start med en

Paid social analyse

Find ud af, hvordan i får flere kunder. Få en ærlig vurdering af den platform, der passer jer bedst.

BEMÆRK: Vi tilbyder ikke direkte paid social selv. Dog rådgiver vi rigtig mange af vores kunder herom, da vi selv sidder meget med det. Samtidig hjælper vi tit vores kunder med at finde den helt rigtige samarbejdspartner, hvis vi ikke selv arbejder direkte med en ydelse. 

Derfor skal du booke analysen:

Flere kunder? Start med en

Paid social analyse​

Find ud af, hvordan i får flere kunder. Få en ærlig vurdering af hvilken platform, der passer jer bedst.

BEMÆRK: Vi tilbyder ikke direkte paid social selv. Dog rådgiver vi rigtig mange af vores kunder herom, da vi selv sidder meget med det. Samtidig hjælper vi tit vores kunder med at finde den helt rigtige samarbejdspartner, hvis vi ikke selv arbejder direkte med en ydelse. 

Derfor skal du booke analysen:

Vores Services

Hvad tilbyder vi?

Vi er din profesionelle rådgiver og samarbejdspartner, når det gælder din online tilstedeværelse.

Opsætning af annoncer

Opsætning af annoncer

Vi sætter annoncerne op i Facebook business manager.

Retargeting

Retargeting

Vi opsætter Facebook pixel og mulighed for retargeting.

Optimeringer

Optimeringer

Vi optimerer løbende annoncerne for at sænke CPA mm.

Content udarbejdelse

Content udarbejdelse

Vi udarbejder konverteringsvenligt content.

Look-a-like audience

Look-a-like audience

Opsætter vi løbende for at forbedre konvertering.

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Vi optimerer konvertering på hele kunderejsen.

Hvad siger vores kunder?​

Kundeudtalelser

Nedenfor finder du et udpluk af vores kundeudtalelser. 

Performance Consult har i snart et halvt år hjulpet vores virksomhed med SEO-optimering og med at få tabte pladser på Google tilbage, og det har været en fornøjelse. Det arbejde som kommer fra dem er super godt skruet sammen og det har alt sammen hjulpet en hel del placeringer tilbage på Google. Derfor får Performance Consult mine bedste anbefalinger.

  Michael Roed

  CTO, Gravid.dk

  Performance Consult er intet mindre end et fremragende SEO bureau. De kender SEO universet til fingerspidserne og skaber resultater hurtigere end forventet. Desuden er de yderst responsive og gode til at samarbejde med dig som kunde, selvom du ikke er eksperten.Jeg vil give min varmeste anbefaling til Jonas og hans SEO bureau Performance Consult

   Thomas Birck

   Ejer, greatwine.dk

   Performance Consult har optimeret min SEO til 7 stjerner. Min hjemmeside lå allerede nr. 2 / 3 efter mange års intensivt arbejde med SEO. Men nu ligger jeg nr. 1 efter at Jonas har gjort det sidste, der skulle til! Samarbejdet med Jonas har været super nemt, effektivt, og fleksibelt! Jeg kan på det varmeste anbefale Performance Consult. Hilsen en glad kunde, der lige har forlænget kontrakten.

    Gert Rune

    Foredragsholder, gertrune.dk

    Meget professionelle mennesker der arbejder i Performance Consult - Web & SEO bureau, kunden og ens behov er klart i fokus. Vi satte os en masse mål, da vi startede samarbejdet, og vi er mere end bare i mål. Jonas forstår at få dit firma med i toppen af SEO og WEB, dejlig og opdaterende dialog.

     Jonathan Nilsson

     Partner, gallakorsel.dk

     Vi er enormt glade for vores samarbejde med Performance Consult, der altid er en kæmpe hjælp i vores arbejde med SEO. Performance Consult hjælper os både med strategi og guidance i vores ejet arbejde med SEO, hvor vi allerede har lært utroligt meget fra dem og med gode resultater. Derudover har deres arbejde med SEO for vores virksomhed (herunder link building) skabt gode resultater, og gør det stadig.

      Josefine

      Marketinansvarlig

      Kompetente mennesker der rent faktisk ved hvad de laver. Performance Consult får de største anbefalinger herfra 👍

       Kuno Bonne

       Ejer, handyman.dk

       Vi har haft et samarbejde med Jonas ca. en måned nu, han er super professionel og er erfaring i hans område! Spydmadvogn lå på ca. 40. plads på google, på blot en måned ligger vi nu på nr. 12 på google. Det skaber mere trafik i vores virksomhed og selvfølgelig mere oms. 🙂 Kæmpet anbefaling herfra!!

        Nik

        Ejer, spydmadvogn.dk

        Jonas er super effektiv, fleksibel og en super fyr at arbejde sammen med. Vi fik ham til at lave en SEO optimeret hjemmeside til JBG Consulting, og det var med super resultater. Vi kan varmt anbefale ham, og vil helt klart tage fat i ham til fremtiden.

         Victor Jespersen

         COO, jbg-consulting.dk

         Vores kunder får flere kunder.

         Vi skaber konverteringer

         Vi sætter os altid helt ind i netop jeres case. Det betyder, at vi vurderer branche, konkurrence, jeres site, konverteringsmuligheder mm. På denne måde skaber vi ikke blot trafik og eksponeringer, men konverteringer, kunder og heraf mere omsætning. Vi har forståelse for, at det vigtigste for vores kunder er en positiv ROI og ikke blot at blive eksponeret. Med vores erfaring skaber vi målbare resulater.

         paid social analyse, google ads analyse