Acend

Flere kunder via Google Ads? Start med et

Google ads tjek

Vi kigger gratis ind i jeres nuværende Google Ads setup. Her kommer vi med en ærlig vurdering af, om det fungerer optimalt eller ej. Vi finder plads til store forbedringer i 3 ud af 4 af vores tjek.

Derfor skal du bestille et tjek:

Gratis tjek af jeres Google Ads setup
Når der klikkes "Send analyse" accepteres det, at vi må kontakte dig vedr. Google Ads tjekket.
4.7 på Trustpilot
4.7/5
Flere kunder via Google Ads? Start med et

Google Ads Tjek

Vi kigger gratis ind i jeres nuværende Google Ads setup. Her kommer vi med en ærlig vurdering af, om det fungerer optimalt eller ej. Vi finder plads til store forbedringer i 3 ud af 4 af vores tjek.

Gratis tjek af jeres Google Ads setup
Når der klikkes "Send analyse" accepteres det, at vi må kontakte dig vedr. Google Ads tjekket.
4.7 på Trustpilot
4.7/5

Derfor skal du bestille et tjek:

Google ads der virker

Google Ads hos Acend

Vi er din profesionelle rådgiver og samarbejdspartner, når det gælder din online tilstedeværelse.

Opsætning af annoncer

Opsætning af annoncer

Vi sætter annoncerne op i Google ads og spiltester løbende.

Søgeord

Søgeord

Vi finder frem til relevante søgeord til netop jeres side.

Optimeringer

Optimeringer

Vi optimerer løbende annoncerne for at sænke CPC, CPA mm.

Content udarbejdelse

Content udarbejdelse

Vi udarbejder tekster ud fra målsætning (trafik, lav CPC, konverteringer osv.)

Fast lav pris, ingen binding

Fast lav pris, ingen binding

Vi har ingen binding og ingen skjulte udgifter.

Branche analyse

Branche analyse

Vi analyserer konkurrencen i jeres branche og vurderer strategien.

Hvad siger kunderne om Acend?​

Kundeudtalelser

Nedenfor finder du et udpluk af vores kundeudtalelser. 

Jonas og Acend har været en uvurderlig hjælp i arbejdet med SEO og optimering af vores hjemmeside. Vi oplever at de til stadighed er proaktive og dygtige til at tænke vores behov, kundegrundlag og koncept ind i nye trends og retningslinjer indenfor SEO og i særlig grad på hjemmesidearbejdet. Vi kan kun anbefale Acend og Jonas

  Nicolai Fabian

  Direktør, Hallernes Smørrebrød

  Acend har i snart et halvt år hjulpet vores virksomhed med SEO-optimering og med at få tabte pladser på Google tilbage, og det har været en fornøjelse. Det arbejde som kommer fra dem er super godt skruet sammen og det har alt sammen hjulpet en hel del placeringer tilbage på Google. Derfor får Acend mine bedste anbefalinger.

   Michael Roed

   CTO, Gravid.dk

   Acend består af et super team. De får tingene til at ske, de er hurtige til at tilpasse sig det område de skal arbejde inden for og forstår at lave nogle grundige analysere af søgeord. De er seriøse og overholder alle aftaler og tidsplaner.Hos Leg Sammen har de på kort tid skabt rigtig fine resultater, som har givet en masse organisk trafik.

    Line Bøgh

    Indehaver & Direktør, Legsammen.dk

    Acend er intet mindre end et fremragende SEO bureau. De kender SEO universet til fingerspidserne og skaber resultater hurtigere end forventet. Desuden er de yderst responsive og gode til at samarbejde med dig som kunde, selvom du ikke er eksperten.Jeg vil give min varmeste anbefaling til Jonas og hans SEO bureau Acend.

     Thomas Birck

     Ejer, greatwine.dk

     Acend har optimeret min SEO til 7 stjerner. Min hjemmeside lå allerede nr. 2 / 3 efter mange års intensivt arbejde med SEO. Men nu ligger jeg nr. 1 efter at Jonas har gjort det sidste, der skulle til! Samarbejdet med Jonas har været super nemt, effektivt, og fleksibelt! Jeg kan på det varmeste anbefale Acend. Hilsen en glad kunde, der lige har forlænget kontrakten.

      Gert Rune

      Foredragsholder, gertrune.dk

      Meget professionelle mennesker der arbejder i Acend - Web & SEO bureau, kunden og ens behov er klart i fokus. Vi satte os en masse mål, da vi startede samarbejdet, og vi er mere end bare i mål. Jonas forstår at få dit firma med i toppen af SEO og WEB, dejlig og opdaterende dialog.

       Jonathan Nilsson

       Partner, gallakorsel.dk

       Vi indgik samarbejde med Acend efter en rigtig ærgerlig oplevelse med et andet firma, som ikke fulgte op på aftaler og ikke leverede. Fyrene fra Acend har overrasket os positivt ved på under fem mdr. at få vores psykologhus fra en ganske usynlig position på Googles side 3 til en flot position 2 på forsiden. De er altid nemme at få fat på, hjælpsomme og venlige, holder hvad de lover og ekspederer tingene hurtigt.

        Singe Verup

        Partner, Pismo.dk

        Startede med en gratis gennemgang af vores hjemmeside, hvorefter de kom med forslag til hvad de kunne gøre for at optimere SEO. Vi lå i forvejen ret højt, men efter at Jonas og holdet har været igang, ligger vi nu solidt som nr. 1 på google 🙂 Tak for en rigtig god service og løbende månedsorientering.

         Brian Kristoffersen

         Direktør, Obitsoe.dk

         Virkelig et godt samarbejde med både Frederik og Jonas, omkring at få min køreskole på side 1 på Google. Selv med en hård konkurrence på området lykkedes det allerede efter bare en måned.Skal du have lavet seo, så gør det igennem Frederik og bare vælg Acend første gang, så spare du en masse markedsføringspenge.

          Christian Marcussen

          Direktør, Køreskoleklubben.dk

          Vores kunder får flere kunder.

          Vi skaber konverteringer

          Vi sætter os altid helt ind i netop jeres case. Det betyder, at vi vurderer branche, konkurrence, jeres site, konverteringsmuligheder mm. På denne måde skaber vi ikke blot trafik og eksponeringer, men konverteringer, kunder og heraf mere omsætning. Vi har forståelse for, at det vigtigste for vores kunder er en positiv ROI og ikke blot at blive eksponeret. Med vores erfaring skaber vi målbare resulater.

          paid social analyse, google ads analyse, content