Acend

Succes på Google kræver linkbuilding

Lær hvorfor SEO problem nr. 1 er: Linkbuilding

Vi erfarer igen og igen, at det halter på linkbuilding fronten, uanset om der har været tilknyttet et SEO bureau eller ej.

Her får du en guide til:

Gratis analyse af jeres linkbuilding.
4.8 på Trustpilot
4.8/5
Succes på Google kræver linkbuilding

Lær hvorfor SEO problem nr. 1 er: Linkbuilding

Vi erfarer igen og igen, at det halter på linkbuilding fronten, uanset om der har været tilknyttet et SEO bureau eller ej.

Gratis analyse af jeres linkbuilding
4.8 på Trustpilot
4.8/5

Her får du en guide til:

Hvad er det egentlig?

Hvad er linkbuilding?

Når der tales om linkbuilding er der både intern og ekstern linkbuilding. Det er særligt ved ekstern linkbuilding, at mange bureauer og hjemmesider halter. Dette er den sværeste disciplin af de to, hvorfor vi gennemgår den med dig lige her. Lige nedenfor finder du en forklaring på begge begreber.

Dette er de links, som  der er internt på ens side. Dette kan eksempelvis være forsiden der linker til en underside.

Dette er links fra andre sider, som peger ind på ens side også kaldet backlinks. Læs mere om dette nedenfor.

Hvad er det gode backlink?

Det gode eksterne link​

Eksterne links / backlinks har vi lært er sider, der peger ind på jeres, men bare det at have et link giver ikke nødvendigvis værdi. Nedenfor har vi samlet hvad et godt link er. 

Do-follow

Do-follow

Do-follow link videregiver autoritet. No-follow videregiver ikke link-juice. Do-follow er et absolut must.

Relevant side

Relevant side

Linket skal helst komme fra en side, som har relevans ift. jeres branche og søgeord.

Stærk side

Stærk side

Linket skal helst komme fra en anden side, som også har gode backlinks og dermed en autoritet ift. Google.

Relevant indlæg

Relevant indlæg

Linket skal helst komme fra et indlæg, som vedrører noget fra jeres branche og kan indeholde jeres søgeord.

Side med trafik

Side med trafik

Linket skal komme fra en side, som selv har relevant organisk trafik og heraf besøgende hver dag.

Side der leverer værdi

Side der leverer værdi

Sidens formål skal ikke kun være, at linke. Den skal skabe reel værdi og godt indhold for besøgende.

Helt gratis og uforpligtende

360 graders SEO analyse.

Hvis du er i tvivl om din linkbuilding-profil og gerne vil lære mere ift. netop jeres case, så få en gratis og uforpligtende analyse ved at klikke nedenfor.

Hvad skal du spørge om inden, at du vælger SEO bureau.

Vigtige linkbuilding spørgsmål

Tag udgangspunkt i punkterne om det gode link ovenfor. Spørg dem ind til, om de opfylder kriterierne for dette.

Hvad siger kunderne om Acend?​

Kundeudtalelser

Nedenfor finder du et udpluk af vores kundeudtalelser. 

Jonas og Acend har været en uvurderlig hjælp i arbejdet med SEO og optimering af vores hjemmeside. Vi oplever at de til stadighed er proaktive og dygtige til at tænke vores behov, kundegrundlag og koncept ind i nye trends og retningslinjer indenfor SEO og i særlig grad på hjemmesidearbejdet. Vi kan kun anbefale Acend og Jonas

  Nicolai Fabian

  Direktør, Hallernes Smørrebrød

  Acend har i snart et halvt år hjulpet vores virksomhed med SEO-optimering og med at få tabte pladser på Google tilbage, og det har været en fornøjelse. Det arbejde som kommer fra dem er super godt skruet sammen og det har alt sammen hjulpet en hel del placeringer tilbage på Google. Derfor får Acend mine bedste anbefalinger.

   Michael Roed

   CTO, Gravid.dk

   Acend består af et super team. De får tingene til at ske, de er hurtige til at tilpasse sig det område de skal arbejde inden for og forstår at lave nogle grundige analysere af søgeord. De er seriøse og overholder alle aftaler og tidsplaner.Hos Leg Sammen har de på kort tid skabt rigtig fine resultater, som har givet en masse organisk trafik.

    Line Bøgh

    Indehaver & Direktør, Legsammen.dk

    Acend er intet mindre end et fremragende SEO bureau. De kender SEO universet til fingerspidserne og skaber resultater hurtigere end forventet. Desuden er de yderst responsive og gode til at samarbejde med dig som kunde, selvom du ikke er eksperten.Jeg vil give min varmeste anbefaling til Jonas og hans SEO bureau Acend.

     Thomas Birck

     Ejer, greatwine.dk

     Acend har optimeret min SEO til 7 stjerner. Min hjemmeside lå allerede nr. 2 / 3 efter mange års intensivt arbejde med SEO. Men nu ligger jeg nr. 1 efter at Jonas har gjort det sidste, der skulle til! Samarbejdet med Jonas har været super nemt, effektivt, og fleksibelt! Jeg kan på det varmeste anbefale Acend. Hilsen en glad kunde, der lige har forlænget kontrakten.

      Gert Rune

      Foredragsholder, gertrune.dk

      Meget professionelle mennesker der arbejder i Acend - Web & SEO bureau, kunden og ens behov er klart i fokus. Vi satte os en masse mål, da vi startede samarbejdet, og vi er mere end bare i mål. Jonas forstår at få dit firma med i toppen af SEO og WEB, dejlig og opdaterende dialog.

       Jonathan Nilsson

       Partner, gallakorsel.dk

       Vi indgik samarbejde med Acend efter en rigtig ærgerlig oplevelse med et andet firma, som ikke fulgte op på aftaler og ikke leverede. Fyrene fra Acend har overrasket os positivt ved på under fem mdr. at få vores psykologhus fra en ganske usynlig position på Googles side 3 til en flot position 2 på forsiden. De er altid nemme at få fat på, hjælpsomme og venlige, holder hvad de lover og ekspederer tingene hurtigt.

        Singe Verup

        Partner, Pismo.dk

        Startede med en gratis gennemgang af vores hjemmeside, hvorefter de kom med forslag til hvad de kunne gøre for at optimere SEO. Vi lå i forvejen ret højt, men efter at Jonas og holdet har været igang, ligger vi nu solidt som nr. 1 på google 🙂 Tak for en rigtig god service og løbende månedsorientering.

         Brian Kristoffersen

         Direktør, Obitsoe.dk

         Virkelig et godt samarbejde med både Frederik og Jonas, omkring at få min køreskole på side 1 på Google. Selv med en hård konkurrence på området lykkedes det allerede efter bare en måned.Skal du have lavet seo, så gør det igennem Frederik og bare vælg Acend første gang, så spare du en masse markedsføringspenge.

          Christian Marcussen

          Direktør, Køreskoleklubben.dk